utolsó módosítás ideje:2012. május 16. 05:43 ••• 4 969 megtekintés

Almási e-Tananyagok, Magyar

A szasza wikiből

Alkalmazás neve Almási e-Tananyagok, Magyar
Logó Almasi.png
Verziószám
Kiadás éve
Licensz Shareware
A program nyelve magyar
Rövid leírás Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag.

Magyar irodalom tantárgy keretein belül Petőfi János vitéz című művét dolgozza fel, illetve a Bibliáról nyújt ismereteket interaktív formában.

Hivatalos weblap http://www.tananyag.almasi.hu/tananyag.html
Életkor 6-8, 8-10, 10-12, 12-14
Témakör irodalom, ének-zene
Címkék magyar irodalom tantárgy, énekek, képek, vázlatok, interaktív, interaktív térkép
Hozzáférés online
Nehézségi szint egyszerű
Kulcskompetenciák digitális kompetencia, hatékony önálló tanulás, esztétikai-művészeti tudatosság és kifejezőképesség
Munkaforma egyéni, páros, csoport, kooperatív
Lehetséges alternatívák

Almási e-Tananyagok, Magyar

Alkalmazás részletes leírása


Az e-tananyagot Farkas Éva készítette. A fenti linkre kattintva az Almási E-Tananyagok főoldalára érünk. A felső menüsorban kattinthatunk a magyar menüpontra.

Almasifo.jpg


A magyar menüpontra kattintva 2 kiválasztható tananyagot találunk. (Petőfi Sándor: János vitéz, A Biblia az általános iskolai tananyagban) Felépítésük nagyon hasonló. Ezért csak az egyiket mutatom be.

[[Image:]]

warning.pngA(z) „Image:” nem használható lap neveként ebben a wikiben.


Az oldalra a szaladó állatra kattintva léphetünk be.

Almem1.jpg


A belépés után a főoldalon fent menüsort, alul pedig jelmagyarázatot találunk. A navigáció a menüpontokra való kattintással történik.

Almem2.jpg


Ez az e-tananyag nagyon hasznos és érdekes. Találhatunk információkat a mű szerzőjéről, vázlatokat, idézeteket a műből, és a könnyebb megtanulhatóság érdekében zenés feldolgozást is.

[[Image:]]

warning.pngA(z) „Image:” nem használható lap neveként ebben a wikiben.

Oldal értékelése

Aktuális felhasználó értékelése: 99/100 (1 szavazat)
 Az értékeléshez a JavaScript futtatást engedélyezni kell
Almási e-Tananyagok, Magyar-tényekRDF hírcsatorna
A program nyelvemagyar  +
Alkalmazás neveAlmási e-Tananyagok, Magyar  +
Címkékmagyar irodalom tantárgy  +, énekek  +, képek  +, vázlatok  +, interaktív  +, és interaktív térkép  +
Hivatalos weblaphttp://www.tananyag.almasi.hu/tananyag.html  +
Hozzáférésonline  +
Kulcskompetenciákdigitális kompetencia  +, hatékony önálló tanulás  +, és esztétikai-művészeti tudatosság és kifejezőképesség  +
KépernyőképAlmasifo.jpg  +, warning.pngA(z) „Image:” nem használható lap neveként ebben a wikiben. , Almem1.jpg  +, és Almem2.jpg  +
LicenszShareware  +
LogóAlmasi.png  +
Munkaformaegyéni  +, páros  +, csoport  +, és kooperatív  +
Nehézségi szintegyszerű  +
Rövid leírásAz Európai Szociális Alap Nemzeti Programi Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag. Magyar irodalom tantárgy keretein belül Petőfi János vitéz című művét dolgozza fel, illetve a Bibliáról nyújt ismereteket interaktív formában. ról nyújt ismereteket interaktív formában.
Szöveges leírásAz e-tananyagot Farkas Éva készítette. A fenti linkre kattintva az Almási E-Tananyagok főoldalára érünk. A felső menüsorban kattinthatunk a magyar menüpontra., A magyar menüpontra kattintva 2 kiválasztható tananyagot találunk. (Petőfi Sándor: János vitéz, A Biblia az általános iskolai tananyagban) Felépítésük nagyon hasonló. Ezért csak az egyiket mutatom be., Az oldalra a szaladó állatra kattintva léphetünk be., A belépés után a főoldalon fent menüsort, alul pedig jelmagyarázatot találunk. A navigáció a menüpontokra való kattintással történik., és Ez az e-tananyag nagyon hasznos és érdekes. Találhatunk információkat a mű szerzőjéről, vázlatokat, idézeteket a műből, és a könnyebb megtanulhatóság érdekében zenés feldolgozást is.
Témakörirodalom  +, és ének-zene  +
Életkor6-8  +, 8-10  +, 10-12  +, és 12-14  +