utolsó módosítás ideje:2011. július 5. 09:21 ••• 10 295 megtekintés

Property:Rövid leírás

A szasza wikiből

Ez egy „Text” típusú tulajdonság.


(előző 25) (következő 25)

A(z) „Rövid leírás” tulajdonságot használó lapok

25 lap megjelenítése ezen tulajdonság használatával.

A

Agyteszt játék +Egyszerű feladatokat tartalmazó program, amely elsősorban alsósoknak segíthet a matematikai műveletek gyakorlásában, a logikai képességek fejlesztésében
Agytorna +"A játék lényege, hogy a gép által elrejte "A játék lényege, hogy a gép által elrejtett 4 golyó színét és ezek sorrendjét kitaláljuk. Minden egyes tippünk után a gép fekete és/vagy fehér "tüskékkel" válaszol. A fehér tüske jelentése: egy golyó színét eltaláltuk (de a helyét nem), a fekete tüske jelentése: egy golyó színét és helyét is eltaláltuk. Azt, hogy melyik golyóra vonatkoznak az egyes tüskék azt nem árulja el a gép, ezt nekünk kell kitalálnunk az egyes tippekre adott válaszokból." nunk az egyes tippekre adott válaszokból."
Algebra Puzzle +Rövid flash alapú játék, melynek célja a matematikai egyenletrendszerek megoldásának gyakoroltatása.
Almási e-Tananyagok, Földrajz +Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag.
Almási e-Tananyagok, Informatika +Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programi Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag. Az informatika tárgy keretein belül interaktív formában feldolgozza a számítógép felépítését, illetve egy Front Page leírást tartalmaz kevésbé interaktív formában. ást tartalmaz kevésbé interaktív formában.
Almási e-Tananyagok, Magyar +Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programi Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag. Magyar irodalom tantárgy keretein belül Petőfi János vitéz című művét dolgozza fel, illetve a Bibliáról nyújt ismereteket interaktív formában. ról nyújt ismereteket interaktív formában.
Almási e-Tananyagok, Matematika +Interaktív matematika tananyag, elsőtől hatodik osztályos tanulóknak.
Almási e-Tananyagok, Ének-zene +Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programi Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag. Ének-zene tárgyhoz 3 tananyag készült. Ezek közül a Mozartról szóló a legérdekesebb. Nagyon jól használható interaktív tananyag. agyon jól használható interaktív tananyag.
Area Builder 1.0.1 +Terület és kerületszámítást gyakoroltató online elérésű program. Változatos játéktípusok, többféle nehézségi szint.
Artweaver +Photoshop mintát követő képszerkesztő program. Alapvető rajzoló eszközökkel, színkorrekciókkal, szűrőkkel, rétegkezeléssel.
Audacity +A program egy ingyenesen elérhető hangmanipuláló eszköz, mellyel különböző formátumú hangfelvételeinket vághatjuk, szerkeszthetjük.

B

BBC Learning English +Kiváló segítség a nyelvtanulásban. Találunk itt játékos tanulási lehetőséget is, de olvashatunk cikkeket és a hallás utáni megértést is gyakorolhatjuk.
Balance Scales +Egyszerű matematikai, logikai játék kisiskolásoknak. Különböző formákkal és mérlegekkel gyakoroltatja a logikus gondolkodást a kicsiknek.
Balancing Act +A Balancing Act segítségével a tanulók gyakorolhatnak a mérés témakörében, egyensúlyozás a mérleggel.
Bee-Bot/Blue-Bot +A Bee–Bot és a Blue-Bot kisgyermekeknek te A Bee–Bot és a Blue-Bot kisgyermekeknek tervezett, izgalmas új robotok. A színes, könnyen kezelhető, barátságos méhecske formájú robotok tökéletes eszközei a sorba rendezés, a becslés, kritikus gondolkodás, a problémamegoldás, azaz a programozás játékos tanításának a korai időszakban. Ehhez segítségként megvásárolhatók további software csomagok, játékfelületként szolgáló szőnyegek. Ezen felül iOS és Android operációs rendszerekre elérhető egy ingyenes Blue-Bot alkalmazás, amely összekapcsolható az eszközzel Bluetooth-on keresztül, illetve tökéletesen modellezi önmagában is az eszköz működését. odellezi önmagában is az eszköz működését.
Beszédmester +A program általános iskolásoknak nyújt seg A program általános iskolásoknak nyújt segítséget beszéd és olvasásfejlesztés területén. A szoftver színes képekkel, játékosan teszi élvezhetővé a tanulást, komplex készségfejlesztést, nagyfokú önállóságot biztosít. Emellett halláskárosult gyermekeknek is kiváló otthoni fejlesztési lehetőséget nyújt. áló otthoni fejlesztési lehetőséget nyújt.
Blogger +A Google ingyenes blog rendszere, melynek segítségével publikálhatjuk saját blogunkat/blogjainkat.
Bloxorz +Szabályai alapján egyszerű, gyakorlatban mégis gyakran kihívást jelentő logikai játék. Egy négyzet alapú hasábot kell a billentyűzet nyilaival mozgatva végigvinnünk különböző nehézségű pályákon a megfelelő pontig.
Box Island +Algoritmus tanító mobilapplikáció. Segítségével játékosan megismerkedhetünk az algoritmikus gondolkodás elemeivel, elágazások és ciklusok használatával Elérhető androidra és iOS-ra egyaránt.
Brain Buddies +Készségfejlesztő játékok, főleg általános iskolásoknak ajánlható, esetleg óvodásoknak, de végeredményben bárkinek kellemes időtöltést nyújtó játék.
BrainsBreaker Jigsaw Puzzle +Egyszerű és élvezetes képkirakó szerkesztő program.
Bridge Crossing (Át a hídon!) +Segíts mindenkinek átkelni a hídon 30 percen belül!
Bubbl.us +Gondolati térképet hozhatunk létre gyorsan, egyszerűen. A végeredmény lementhető, illetve nyomtatható.

C

CHECK +A szoftver segítségével könnyel készülhet A szoftver segítségével könnyel készülhet fel bármely korosztály a különböző témájú csoportok kérdéseiből. Mindemellett a játékos elemek, ranglisták, rekordok egyszerre élvezhetővé és szórakoztatóvá is teszik a tanulás folyamatát. A teljesen saját fejlesztésű platformhoz bármikor hozzáadható további klub, mely külön kérdés- és felhasználókezeléssel, ranglistával és számos további funkcióval rendelkezik. és számos további funkcióval rendelkezik.
Cabri 3D v2 +Cabri 3D v2 egy interaktív, háromdimenziós geometriai szerkesztő program
(előző 25) (következő 25)

Oldal értékelése

Még senki sem szavazott erre az oldalra
 Az értékeléshez a JavaScript futtatást engedélyezni kell
Rövid leírás-tényekRDF hírcsatorna
Has typeEz a tulajdonság különleges ebben a wikiben.TextEz a típus ennek a wikinek az alapvető adattípusai közé tartozik.  +