utolsó módosítás ideje:2011. július 6. 12:11 ••• 9 091 megtekintés

Segítség:Tartalom

A szasza wikiből

biztonsági megkötések vannak ezen a lapon

Tartalomjegyzék

Súgó a SZASZA használatához

Adatok böngészése

A SZASZA rendszer segítségével az adatbázisban található számítógépes alkalmazások közül kereshetjük meg a számunkra megfelelőt.

Ehhez a menüben az Adatok böngészése menüpontra kell kattintani. A megjelenő oldalon különböző kategóriák szerint lehet szűrni az eredményeket. Ugyanabból a kategóriából több értéket is fel lehet venni. Az így felvett értékékek vagy kapcsolatban állnak a keresés során. Ezzel a módszerrel például egyszerűen rákereshetünk olyan alkalmazásokra, amelyek egyéni, vagy páros munkaformában használhatók, és magyar nyelven elérhetőek.

Az egyes lapokra (és így az adott alkalmazásra) szavazni is lehet az oldalakon elhelyezett  értékelő csúszkák segítségével.

Új alkalmazás felvitele

Amennyiben egy új alkalmazást akarunk az adatbázisban elhelyezni, regisztrált felhasználónak kell lennünk.

A regisztrációt követően a menüből kiválaszthatjuk az "Új interaktív alkalmazás felvitele" menüpontot. A megjelenő oldalon a szöveges mezőben meg kell adnunk az alkalmazás nevét, majd a "Létrehozás vagy szerkesztés" gombra kattintás után meg kell adnunk az alkalmazás adatlapját.

Az alkalmazáshoz érdemes egy részletesebb leírást is készíteni. Ezt támogatja az "Új szöveges leírás blokk hozzáadása" gomb, amellyel tetszőleges számú blokkot elhelyezhetünk, amelyben szabad szöveget írhatunk és mellékelhetünk képet is.

Személyes élmények megosztása, hozzászólás

Amennyiben valaki az adott alkalmazással kapcsolatban meg szeretné osztani a tapasztalatait, akkor azt az adott alkalmazáshoz tartozó Vitalapon keresztül megteheti.