Wiki tallózása

A szasza wikiből

Almási e-Tananyagok, Informatika
A program nyelve magyar  +
Alkalmazás neve Almási e-Tananyagok, Informatika  +
Címkék front page  +, honlap  +, szoftver  +, hardver  +, informatika  +
Has improper value forEz a tulajdonság különleges ebben a wikiben. Képernyőkép  +
Hivatalos weblap http://www.tananyag.almasi.hu/tananyag.html  +
Hozzáférés online  +
Kulcskompetenciák digitális kompetencia  +, hatékony önálló tanulás  +, kezdeményezőképesség és vállalkozói kompetencia  +
Képernyőkép Almein4.jpg +, Almein3.jpg +, Almein2.jpg +, Almein1.jpg +, Almasifo.jpg +
Licensz Shareware  +
Logó Almasi.png +
Modification dateEz a tulajdonság különleges ebben a wikiben. 16 May 2012 05:16:52  +
Munkaforma páros  +, egyéni  +
Nehézségi szint közepes  +
Rövid leírás Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programi Az Európai Szociális Alap Nemzeti Programirányító Iroda Kht. által kiírt Információs Technológia az általános iskolákban című, E-tanulás tartalomfejlesztés célú Phare projekt alapján készült digitális oktatási anyag. Az informatika tárgy keretein belül interaktív formában feldolgozza a számítógép felépítését, illetve egy Front Page leírást tartalmaz kevésbé interaktív formában. ást tartalmaz kevésbé interaktív formában.
Szöveges leírás Az első e-tananyagra kattitva (Ismerd meg a számítógépet) egy új felület jelenik meg, melyben az alsó sorban található gombokkal navigálhatunk., A tananyagban találhatóak játékos feladatok és kifejezetten oktató jellegű részek egyaránt., Az e-tananyag Hachette Multimédia szerkesztőeszközök segítségével a Celebrate project keretein belül készült., A fenti linkre kattintva az Almási E-Tananyagok főoldalára érünk. A felső menüsorban kattinthatunk a főoldal menüpontba., Az Informatika menüpontra kattintva 3 darab feldolgozható e-tananyagot találunk. Ebből az utolsó nem tananyag, tévesen kerülhetett oda, viszont a másik kettő nagyon hasznosak., A másik informatika témában feltüntetett e-tananyag már más technikával készült. Ez egy FrontPage-dzsel készült oldal, ahol a Weblapszerkesztés alapjait ismerhetik meg a tanulók. A linkekre kattintva haladhatnak a tananyagban.
Témakör kémia  +
Kategóriák Alkalmazás leírása, Interaktív alkalmazások
Életkor 12-14  +, 10-12  +, 8-10  +
ide hivatkozó tulajdonságok elrejtése 
  Egy tulajdonság sem hivatkozik erre a lapra.
 

 

Add meg a lap nevét, ahonnan el szeretnéd kezdeni a böngészést.